نفر به نفر تیم ملی در بازی مقابل هنگکنگ
تیم ملی فوتبال ایران در روزی که عملکرد چندان خوبی نداشت مقابل هنگکنگ به برتری رسید تا صعود در شرایطی سخت به مرحله بعدی قطعی شود و در دیدار مقابل امارات به دنبال صدرنشینی باشد.
به گزارش ورزش 360، بازیکنان ایران در این مسابقه شرایط ذهنی مناسبی نداشتند و اشتباهات فردی زیادی انجام دادند، خوششانس بودیم که در زمانهایی از مسابقه تنبیه نشدیم و برتری همچنان در اختیار ایران بود.
در ادامه عملکرد فردی بازیکنان ایران را در مقابل هنگکنگ بررسی خواهیم کرد:
علیرضا بیرانوند:
بیرو در این مسابقه روز پرفروغی نداشت و به غیر از شوتی که مت اور به سمت دروازه او شلیک کرد موقعیت جدی ایجاد نشد و مهار تاثیرگذاری نداشت، تردید در بازیسازی و خروجهای نامطمئن در برخی از دقایق بازی باعث شد که علیرضا در این مسابقه مانند خیلی از بازیکنان ایران عملکرد خوبی نداشته باشد.
حسین کنعانیزادگان:
عملکرد ایران در این مسابقه جای انتقاد داشت، ساده گرفتن به مهاجمان هنگکنگی چند مرتبه آنها را در آستانه گلزنی قرار داد، اشتباه کنعانی زادگان در دقیقه 17 فرصت خوب شوتزنی در اختیار مت اور قرار داد که ضربه این بازیکن راه به جایی نبرد، در دیدارهای آینده توقع کیفیت بالاتری از مدافعان تیم ملیمیرود.
مجید حسینی:
او هم مانند حسین کنعانی زادگان عملکرد شگفتانگیزی نداشت و با توجه به رقیب میتوان گفت که عملکرد خط دفاعی ایران با انتقاد رو به رو خواهد بود.
میلاد محمدی:
نفوذهای موثر و ارسال پاس گل مسابقه خلاصهای از عملکرد میلاد محمدی بود، او در این مسابقه پرتلاش ظاهر شد و یکی از بازیکنان تاثیرگذار ایران در این پیروزی اقتصادی بود.
رامین رضاییان:
بهترین بازیکن میدان به انتخاب مسئولان برگزاری مسابقه، نفوذهای پرتعداد و نود دقیقه تلاش، حضور موثر در دفاع و حمله، رامین یک دفاع راست فوقالعاده برای ایران است، او اگر در زدن ضربات آخر دقت میکرد دو فرصت گلزنی عالی روی نفوذهای ناگهانی به دست آورده بود و میتوانست این بازی را با گلزنی به پایان برساند.
روزبه چشمی:
پاسهای اشتباه پرتعداد در نیمه نخست اما عملکرد دفاعی عالی، روزبه در قطع حملات هنگکنگ و خنثی کردن هافبکهای هجومی هنگ کنگ نمایش خوبی داشت اما پس از دریافت توپ در انتقال آن موفق عمل نمیکرد، چشمی 30 دقیقه از مسابقه را پست دفاع وسط به میدان رفت و نکته قابل توجه حفظ تمرکز و کنار آمدن با تغییر پست ناگهانی بود.
سامان قدوس:
سامان تفاوت زیادی با دیدار گذشته داشت، عملکرد او مانند دیدار قبلی هیجان زدهمان نکرد، پرس سنگین بازیکنان هنگکنگ احازه بازیسازی را به سامان و ایران نداد، او همان شعاع حرکتی و مسئولیتهای بازی قبلی را داشت اما تحت تاثیر دوندگی بالای بازیکنان حریف قرار گرفت.
مهدی قایدی:
ستاره تیم ملی ایران در نیمه نخست، در حالی که کارهای ترکیبی نتیجهای نداشت با حرکتی که تخصصی بالایی در اجرای آن دارد تک گل مسابقه را به ثمر رساند، ضربه بغل پا از داخل شلوغی محوطه جریمه کار آسانی نبود اما قایدی از پس آن برآمد.
علیرضا جهانبخش:
جهانبخش در این مسابقه پرتلاش ظاهر شد و با گامهایی بلندی که در حمل توپ دارد سعی داشت ایران را از پرس خارج کند اما او هم مانند دیگر بازیکنان ایران در لحظات کلیدی، ارسال و زدن ضربات آخر دقت لازم را نداشت.
شهریار مغانلو:
مهاجم بلندقامت و آماده تیم ملی ایران در اکثر نبردهای هوایی میانه میدان و پشت محوطه جریمه هنگکنگ موفق بود اما تلاشهای او ثمره فردی و تیمی نداشت تا شهریار از این مسابقه دست خالی خارج شود.
مهدی طارمی:
طارمی در این مسابقه هم مانند بازی با فلسطین تحت یارگیری شدید بازیکنان هنگکنگ قرار گرفته بود، کادرفنی تیم ملی باید نسبت به یارگیری شدیدی که شرایط را برای مهدی سخت میکند چاره اندیشی کند تا بازیکنان کناری بتوانند از این فرصت استفاده کنند یا پرس سنگین را از روی مهاجم مطرح فوتبال ایران بردارند، طارمی در این مسابقه هم در گلزنی موفق نبود.
سعید عزتاللهی (از دقیقه 65):
عزتاللهی پس از مصدومیت مجید حسینی به جای او وارد میدان شد، روزبه چشمی به قلب خط دفاع رفت و عزت اللهی برای استحکام خط هافبک مقابل مدافعان قرار گرفت، همان چیزی که کادرفنی تیم ملی از او خواسته بود را اجرا کرد و با پوشش دادن عرض زمین و نزدیک به محوطه جریمه فضای شوتزنی را از مدافعان حریف گرفت.
کریم انصاریفرد (از دقیقه 65):
زننده اولین گل ایران در جام ملتها جانشین شهریار مغانلو شد تا با حفظ توپ در خط حمله فرصت حضور محبی و جهانبخش را در حملات فراهم کند، کریم مسئولیتی که از او خواسته بودند را به خوبی اجرا میکرد اما در لحظاتی از مسابقه عدم هماهنگی باعث از دست رفتن توپ و خلق ضدحمله برای هنگکنگیها شد.
محمد محبی (از دقیقه 65):
محمد محبی از زمان حضور در زمین پرس شدیدی را از زمین هنگکنگ روی هافبکها و مدافعان این تیم گذاشت، محبی در کارهای هجومی توفیقی نداشت و در ضدحملات بیدقت عمل کرد اما در کارهای دفاعی و بازگشت به عقب نسبتا خوب بود.
امید ابراهیمی (از دقیقه 76):
ابراهیمی در دقایق پایانی مسابقه جانشین مهدی طارمی شد تا استحکام و تراکم بازیکن بیشتری در میانه میدان ایجاد شود، شرایط بازی به گونهای پیش میرفت که نگران کننده بود و امید برای جنگهای اول و تن به تن با هافبکها و مهاجمان هنگکنگ به میدان آمد.
احسان حاجصفی (از دقیقه 81):
کاپیتان تیم ملی با توجه به مصدومیت علیرضا جهانبخش در زمین حضور پیدا کرد و یک پست جلوتر از دفاع چپ به میدان رفت و محمد محبی به سمت راست منتقل شد، احسان در دقایق کوتاه حضور در زمین دو موقعیت خوب خلق کرد که با بدنشانسی و فاصله میلیمتری انصاری فرد با توپ به گل تبدیل نشد.