کدخبر : 25534 تاریخ انتشار :
A

سقوط استقلال چطور رقم خورد؟

سقوط استقلال چطور رقم خورد؟

تیم فوتبال استقلال، برگرفته از ساختار مدیریتی این باشگاه رو به افول است و نتایج این تیم در فصل جاری فقط با مدیریت علی‌عسگری شدنی بود.

به گزارش ورزش 360، سومین شکست پیاپی استقلال و پنجمین شکست فصل این تیم در لیگ برتر بیست‌وچهارم، آبی‌پوشان را در وضعیتی بغرنجی قرار داده است و نمی‌توان تاثیر مدیریت نامتوازن این باشگاه را نادیده گرفت.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، استقلال بازهم شکست خورد؛ پس از ناکامی و اخراج جواد نکونام و حضور موقت سهراب بختیاری‌زاده روی نیمکت استقلال، آبی‌ها با برد مقابل هوادار می‌توانستند به مسیر بازگردند، اما شکست ۳ بر صفر مقابل ذوب‌آهن اصفهان و شکست مقابل الغرافه، نشان داد شوک اخراج نکونام و حضور بختیاری‌زاده هم تاثیری در روند نتیجه‌گیری آبی‌ها نداشته است. با انتخاب پیتسو موسیمانه تصور می‌شد شاید استقلال به لطف حضور این مربی کارنامه‌دار آفریقایی بتواند خود را از منجلابی که تیم مدیریتی عبدالعلی علی‌عسگری در استقلال ایجاد کرده، خارج شود و آبی‌ها از بحران خارج شوند.

استقلال که از ۹ مسابقه خود در لیگ برار فقط ۸ امتیاز کسب کرده، آسمان این روزهایش دیگر آبی نیست و سیاه‌تر از سیاه شده است. شاید وضعیت این روز‌های استقلال ضرب‌المثل «بالاتر از سیاهی رنگی نیست» را نقض کند و هواداران تیم پر افتخار استقلال این روز‌ها وضعیت تیم‌شان را فاجعه‌تر از وضعیت سیاه می‌بینند.

وضعیت فاجعه‌بار فعلی نتیجه مدیریت علی‌عسگری در هلدینگ خلیح‌فارس است که احمد شهریاری نیز به نمایندگی از هلدینگ به ریاست هیئت مدیره باشگاه رسیده و البته عملاً تصمیمات بزرگ و مهم این باشگاه نه توسط مدیرعامل یا با مشورت هیئت مدیره که با تصمیم شهریاری اتخاذ می‌شود. تا جایی که در اخبار آمده بود که حتی جذب دو بازیکن بوسنیایی که یکی از عوامل اختلاف اول فصل جواد نکونام و مدیران باشگاه بود، با نظر شهریاری بوده و همین اتفاق حواشی زیادی در باشگاه ایجاد کرد.

تیم مدیریتی هلدینگ خلیج‌فارس که در رأس آنها علی‌عسگری قرار دارد، فصل گذشته نیز وضعیت فاجعه‌باری را برای استقلال رقم زد؛ تا جایی که تیم در صدرنشینی بود و باوجود اختلاف میان جواد نکونام و علی خطیر، نتایج خوبی رقم می‌خورد و سکوت مدیریت باشگاه اجازه می‌داد تا حواشی کمتر به تیم رسوخ کند. با این حال برکناری خطیر از مدیرعاملی و انتخاب فرشید سمیعی به عنوان سرپرست، نشان داد که حواشی و مشکلات داخلی استقلال بسیار جدی بوده و تنها یک جرقه و حاصل نشدن نتیجه مقابل نساجی، باعث از دست رفتن قهرمانی شد.

در فصل جاری هم مدیریت باشگاه در شرایط نامعلومی بود و حتی نکونام هم حضور یا عدم حضورش مشخص نبود. شروع فعالیت نقل‌وانتقالاتی بدون سرمربی و سپس ابقای نکونام و مدیرعامل شدن سمیعی در حالی که شهریاری از مدیران معتمد علی‌عسگری در صداوسیما تصمیم‌گیرنده اصلی بود، نشان می‌داد استقلال نمی‌تواند فصل موفقی داشته باشد، اما شاید بدبین‌ترین هوادار استقلال و حتی تیم رقیب، انتظار این وضعیت بالاتر از سیاهی را نداشت و تصور نمی‌کرد آبی‌ها در چنین منجلابی بیافتند که سه شکست پیاپی و پرگل داشته باشند. آنهم تیمی که فصل گذشته بهترین خط دفاعی لیگ برتر را داشت و حالا با دریافت ۱۶ گل از ۹ بازی با اختلاف صاحب بدترین خط دفاعی است.

این روز‌های استقلال حاصل مدیریت علی‌عسگری و احمد شهریاری است که در صداوسیما هم قله‌های رسانه ملی را یکی پس از دیگری فتح کردند و این بار نوبت به قله استقلال رسید؛ مدیری که در زمان ریاستش در صداوسیما حاضر نبود پول حق‌پخش را به فوتبال پرداخت کند و چندی پیش مدعی شده بود حق‌پخش بازی‌های استقلال را از صداوسیما می‌گیرد، اما اینکه ادعای او با چه پشتوانه‌ای مطرح شد، جای سوال دارد. مدیری که در زمان ریاستش بر صداوسیما نیز باعث افول و سقوط مخاطبان رسانه ملی شد و حالا انگار همان روند در استقلال در حال رقم خوردن است و این تیم فاصله چندانی با منطقه سقوط ندارد.

علی‌عسگری مدیری است که این روز‌ها هواداران استقلال او را مقصر می‌دانند و پس از تعویض سه مربی به خوبی تشخیص داده‌اند که ایراد کار کجا بوده و به نظر می‌رسد همین مدیریت فاجعه‌بار کافی باشد تا به زودی شاهد تغییرات بزرگ در هلدینگ خلیج‌فارس و به تبع آن در باشگاه استقلال باشیم. به نظر می‌رسد خروج علی‌عسگری از هلدینگ خلیج‌فارس قطعی است و به زودی مدیر جدیدی که در دولت حسن روحانی سابقه وزارتی داشته، جانشین او خواهد شد. اتفاقی که شاید باعث بهبود روند نتیجه‌گیری استقلال شود.

منبع تابناک
ارسال نظر

پربیننده ترین
آخرین اخبار